Voor dinsdag 17:00 uur besteld, donderdag of vrijdag geleverdGeleverd direct vanaf de kwekerijGratis aanplant- en verzorgingsadviesAfhalen op afspraakGroots in grote hagen (> 200 cm)
Voor dinsdag 17:00 uur besteld, donderdag of vrijdag geleverdGeleverd direct vanaf de kwekerijGratis aanplant- en verzorgingsadviesAfhalen op afspraakGroots in grote hagen (> 200 cm)

Bezorgen en retourneren

Bezorgen

Bezorgen doen wij met onze eigen dienst. Wij streven er naar om je bestelling, als je deze voor dinsdag 17.00 uur heeft besteld, op de eerst volgende donderdag of vrijdag bij je af te leveren. Genoemde levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn.

De kosten voor het bezorgen zijn in de directe regio rond ons bedrijf 50,00 euro. Bevind je zich verder weg dan kost het bezorgen 65,00 euro. Wij hebben een eigen bezorgdienst en bellen je op als de levertijd afwijkt van wat je eerder via de e-mail heeft door gekregen. Misschien zijn onze bezorgkosten hoger dan webwinkels die het via postorder bedrijven bij je bezorgen, maar wij vinden dat het product met zorg behandeld moet worden en niet door de bus geslingerd dient te worden.

Indien een product dat tijdelijk niet op voorraad is door de koper wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Vertragingen zullen aan de koper per e-mail of telefonisch worden gemeld.

Leveringen vinden plaats op het door de koper tijdens de totstandkoming van de overeenkomst opgegeven adres. Koper geeft toestemming om de producten neer te zetten als de koper niet thuis is.

Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn geleverd gaat het risico waar het deze producten betreft, over op de koper.


Retourneren

Retourneren bij Tuin-Haag kan altijd binnen 7 dagen

Je kunt alle artikelen die je bij ons aangeschaft hebt, tegen bepaalde voorwaarden retourneren. Bij Tuin-Haag heb je voor je bestellingen een zichttermijn van 7 dagen.

Wij verzoeken je na ontvangst van het artikel binnen 24 uur te controleren of het product onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is, verzoeken wij zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op te nemen om dit te melden. Op die manier kunnen we er voor zorgen dat je snel een vervangend product ontvangt. Schademeldingen die te laat binnenkomen kunnen helaas niet verholpen worden.

Wanneer je niet tevreden bent over het artikel, dan kun je het product binnen de zichttermijn retourneren.


Regels voor retourneren

Mocht je de bestelling willen retourneren dan verzoeken we je om het volgende in acht te nemen:

 • Maak een melding van je retourzending per e-mail naar info@tuin-haag.nl.
 • Zorg dat de retourzending binnen de zichttermijn van 7 dagen wordt teruggestuurd.
 • Bij het retour zenden van een beschadigd artikel is een complete restitutie niet mogelijk.

Voor een snelle afhandeling van het retour verzoeken wij je voor de volgende punten zorg te dragen:

 • Meld je retour en de reden van je retour via info@tuin-haag.nl
 • Verpak het product om het product te beschermen.
 • Vermeld duidelijk het adres van Tuin-Haag.
 • Vraag bij afgifte van je pakket om een verzendbewijs hiervan.
 • De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

Producten dienen altijd in de originele verpakking en in verkoopbare staat retour gestuurd te worden. Let op! Wanneer een bestelling ongefrankeerd retour wordt gezonden zullen wij de verzendkosten in mindering brengen van het eventueel te restitueren bedrag.


Zelf terugbrengen

Als extra service bieden wij je ook de mogelijkheid om artikelen die je in de webshop bij Tuin-Haag hebt gekocht in de winkel in Berkel en Rodenrijs af te leveren, te ruilen of te retourneren. Dit kan alleen op afspraak! Wij vragen je in dat geval de aankoopfactuur mee te nemen om een artikel in de winkel te ruilen of te retourneren.


Garantievoorwaarden

 1. Tuin-Haag levert plantmateriaal met ‘kale wortel.’ Het laten aanslaan van deze producten is op eigen risico. Door de specifieke verzorging van deze producten, die op ieder moment anders zijn, kunnen wij hier geen aansprakelijkheid in nemen.
 2. Tuin-Haag garandeert dat de te leveren zaken voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld en vrij zijn van welke gebreken ook.
 3. De garantie geldt voor ‘levende’ waren gedurende een periode van 1 maand na levering.  De volgende uitzonderingen zijn hierop van toepassing: wanneer er binnen de 1e maand een hittegolf is geweest of strenge vorst.
 4. Tuin-Haag is nimmer gehouden tot betaling van enigerlei schadevergoeding aan de Koper of anderen, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld aan de kant Tuin-Haag. Tuin-Haag is nimmer aansprakelijk voor gevolg- of bedrijfsschade, indirecte schade en winst- of omzetderving.
 5. Tuin-Haag is om welke reden dan ook, gehouden is enige schade te vergoeden dan zal de schadevergoeding nooit hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de factuurwaarde met betrekking tot het product of dienst waardoor de schade is veroorzaakt.
 6. Onverminderd het in dit artikel bepaalde, kan er geen sprake zijn van garantie indien:
  – Indien producten aantoonbaar verwaarloosd zijn of niet de juiste verzorging hebben genoten.
  – Indien de originele factuur niet kan worden overlegd.
  – Indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatigheid.
 7. De Koper is verplicht het product aan Tuin-Haag te retourneren om zodoende een goede beoordeling en afhandeling van de garantieaanspraak te bewerkstelligen. Indien een klacht gegrond wordt verklaard verplicht Tuin-Haag zich tot het leveren van een gelijkwaardig product mits anders overeengekomen.
 8. Bij een ongegronde klacht en/of retourzending worden er verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.
 9. Bij een ongegronde klacht en/of retourzending worden er verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Foto`s

Geplaatste foto’s dienen ter voorbeeld en kunnen in de praktijk afwijken.


Montagevoorwaarden

Voor vernielingen of defecten tijdens of na montage zijn wij, Tuin-Haag, ten alle tijden niet aansprakelijk.


Telefoon

Maandag – vrijdag staan wij van 9.00 – 17.00 uur klaar voor al uw vragen!

×

 

Hoe kunnen we u helpen?

Via whatsapp kunt u ons gemakkelijk bereiken.

× Advies nodig?