Voor dinsdag 17:00 uur besteld, donderdag of vrijdag geleverdGeleverd direct vanaf de kwekerijGratis aanplant- en verzorgingsadviesAfhalen op afspraakGroots in grote hagen (> 200 cm)
Voor dinsdag 17:00 uur besteld, donderdag of vrijdag geleverdGeleverd direct vanaf de kwekerijGratis aanplant- en verzorgingsadviesAfhalen op afspraakGroots in grote hagen (> 200 cm)

Homepage

Alle hagen voor
jouw droomtuin.

Op zoek naar mooie hagen of een groene schutting?
Bij Tuin-Haag hebben wij een breed assortiment aan hagen voor ieder soort tuin.

  1. check icon Aanplantservice voor uw haag
  2. check icon Voor dinsdag 17:00 uur besteld: donderdag of vrijdag geleverd
  3. check icon Specialist in (extra) grote hagen
  4. check icon Bezoek alleen op afspraak!

Onze hagen

Over ons

Tuin-Haag heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de groene buitenruimte met het kweken en aanplanten van verschillende soorten en maten hagen. Al onze hagen worden in onze eigen kwekerij gekweekt: zo kunnen we een hoge kwaliteit garanderen, de hagen voordelig aanbieden én worden ze snel door ons geleverd.

Doordat we onderdeel zijn van Ponse Groenadvies kunnen we uw ideale haag kweken én bij u in uw tuin planten. En omdat wij in het voorjaar en in de zomer de planten in pot leveren en in de winter de planten met blote wortels leveren, kunnen de hagen het gehele jaar worden aangeplant.

Wat onze klanten over ons zeggen

‘We zijn tevreden met de beukhaag en de levering. De chauffeur heeft ze naar de achtertuin gebracht, top, en vanmiddag geplaatst.’

– Fam van der meij, Berltsum

‘Vorige week zaterdag de hagen opgehaald en geplant. Ze staan er mooi bij en worden nu al mooi groen. Een prachtig resultaat. Bedankt.’

– Familie Daalmeijer

‘De planten zijn helemaal top en groeien goed’

– Martin Smulders

‘Dank voor de mooie plantjes, ze staan fantastisch’

– Leandra Brands

‘De haag staat inmiddels. Mooie kwaliteit, ziet er goed uit. Bedankt!’

– Familie Bos

Onze blogs

Expert in alle soorten tuinhagen

Ben je op zoek naar mooie hagen of groene schutting voor in de tuin? Bij Tuin-Haag hebben wij een breed assortiment aan hagen en toebehoren. Onze hagen worden op onze eigen kwekerij gekweekt, in verschillende maten en variëteiten. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen én worden ze snel geleverd.

Onze hagen kunnen het hele jaar door worden geleverd. Doordat wij in het voorjaar en in de zomer de planten in pot leveren en in de winter de planten met blote wortels leveren, kunnen ze het hele jaar worden aangeplant. We hebben verschillende klimop (Hedera) hagen, beukenhagen, coniferenhagen, laurierhagen en ligusterhagen.

Specialist in grote hagen

Een mooie dichte haag, meer privacy en geen inkijk van de buren? Bij Tuin-Haag zijn we als een van de weinigen gespecialiseerd in het leveren van extra hoge hagen en kant-en-klare hagen. Zo leveren wij hagen tot wel 3 meter hoog; zoals de laurierhaag en de taxushaag. Onze beukenhaag kan wel tot 6 meter hoog worden geleverd.

Zo heb je vanaf de eerste dag al een dichte haag in je tuin en gelijk een frisse nieuwe uitstraling en veel privacy. Wij planten de haag desgewenst ook voor je aan. Benieuwd naar de opties voor jouw tuin? Vraag direct een offerte aan.

Bezorgen van je bestelling

Wij leveren jouw bestelde hagen graag bij je thuis, wel zo makkelijk! Als je vóór dinsdag 17:00 uur besteld krijg je de haagplanten op vrijdag geleverd in dezelfde week. Bestel je hierna? Dan wordt de bestelling de vrijdag er na geleverd.

De bezorgkosten rond de gemeente Lansingerland zijn €50,- en voor de rest van Nederland zijn deze €65,-. Je krijgt op woensdagavond, tussen 20:00 en 22:00 uur een e-mail met daarin een indicatie van het tijdstip van onze levering. Tuin-haag heeft een eigen bezorgdienst en onze bezorger belt je als het tijdstip van levering wijzigt door bijvoorbeeld een file. We leveren altijd, ook als het door files later wordt dan 17:00 uur.

Bestelling zelf ophalen?

Wil je de bestelde hagen liever zelf komen ophalen? Dat kan uiteraard: maar dan alleen op afspraak.

Afhalen doe je bij onze kwekerij aan de Barmweg 16, 2651 NV in Berkel en Rodenrijs. Als je tijdens het afrekenen van je bestelling de optie ‘zelf ophalen’ selecteert, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een ophaal-afspraak te maken.

Hulp nodig bij het aanplanten?

Zie je het niet zitten om de hagen zelf aan te planten? Buiten het leveren van de hagen planten wij ze ook graag voor je aan. Zo ben je verzekerd van een goede aanplanting van uw nieuwe haag.

Ook kun je ons natuurlijk altijd om advies vragen over uw haag. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Eigen kwekerij

Al onze hagen worden op onze eigen kwekerij gekweekt, in verschillende maten en variëteiten. Zo kunnen we hoge kwaliteit garanderen, de hagen voordelig aanbieden én worden ze snel door ons geleverd. Uiteraard kunnen wij de planten ook voor je aanplanten.

Twijfel je nog welke haag het meest geschikt is voor uw tuin? Lees ons artikel “Alles over hagen” waarin we alle haagplanten op een rijtje zetten! Wil je meer weten over een bepaalde soort? Neem contact met ons op en wij adviseren je graag!

×

 

Hoe kunnen we u helpen?

Via whatsapp kunt u ons gemakkelijk bereiken.

× Advies nodig?